N-VA Liedekerke sluit zich aan bij de oproep van de partij om met een eigen lijst deel te nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen 2012.

Op 23 januari 2012

N-VA gaat in Liedekerke apart naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2012. De partij wenst  met een eigen verhaal naar de Liedekerkse kiezer te trekken.

Hiermee sluit de afdeling zich aan bij het partijstandpunt om de NVA ook op locaal vlak een eigen gezicht te geven en de kiezer een duidelijke keuze aan te bieden.  Het bestuur wordt in zijn keuze versterkt door het groeiend aantal  jonge leden  in Liedekerke.

Eerlijkheidshalve moeten we hier wel aan toevoegen dat er lang met de locale CD&V afdeling is gepraat rond kartelvorming.

 Dankzij het kartel van 6 jaar geleden  kreeg de N-VA de mogelijkheid om een schepenmandaat-OCMW voorzitterschap (John De Brabanter) op zich te nemen en aan te tonen een valabele en betrouwbare partner te zijn.

N-VA wil benadrukken het overeengekomen programma verder uit te voeren in de komende maanden.

Via dit persbericht nodigen wij ook iedereen uit om te klinken op het nieuwe werkjaar volgende week dinsdag 31 januari 2012 om 20 uur in Taverne ’t Signaal, Affligemstraat 427 1770 Liedekerke.

Vlaams Volksvertegenwoordiger Mark Demesmaeker en Senator Lieve Maes zijn de gastsprekers van dienst.

 

Het afdelingsbestuur Liedekerke.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is