Met de bus naar het nieuwjaarsfeest van N-VA

Op 28 november 2019, over deze onderwerpen: Activiteiten & Afdelingswerking

Samen met duizenden leden zet de N-VA het jaar 2020 feestelijk in op zaterdag 11 januari vanaf 19.30 uur. Ook deze keer zijn we te gast in De Nekkerhal in Mechelen. Uiteraard zijn ook de voorzitter en de andere toppers er van de partij.

Ook dit jaar voorzien we busvervoer naar het nieuwjaarsfeest. Wie wil kan voor 10 euro per persoon meerijden vanaf de parking van het gemeentehuis in Affligem. De bus wordt door drie afdelingen gedeeld, dus de plaatsen zijn beperkt tot 20 plaatsen. Heb je interesse om mee te rijden? Geef ons dan vlug een seintje door dit formulier in te vullen. Gelieve voor elke persoon die met de bus wil meegaan het formulier in te vullen. Via mail ontvang je dan nog een bevestiging en het exacte uur van afspraak. Inschrijven kan tot 25/12 of tot de bus volzet is. 

We hopen jullie allen te zien op zaterdag 11 januari om het glas te heffen op het nieuwe jaar! 

Kan u er toch niet bij zijn op 11 januari? Dan krijgt u een herkansing op de nieuwjaarsdrink van N-VA Liedekerke op zaterdag 25 januari vanaf 19u45 in Parochiecentrum 'Den Ommegang', Ommegangstraat 63 te Liedekerke. Gastspreker Lorin Parys en de bestuursleden van N-VA Liedekerke verwelkomen u graag die avond voor een hapje en een drankje. 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is