Nieuwjaarsreceptie N-VA Liedekerke

Op 28 januari 2018, over deze onderwerpen: Afdelingsnieuws

N-VA Liedekerke organiseerde zaterdag 27 januari haar nieuwjaarsreceptie in GC Warande. Met minister Jan Jambon kreeg N-VA Liedekerke om en bij 200 sympathisanten op de been om samen te proosten op het nieuwe jaar. Tijdens de receptie maakte de partij ook haar kopstukken voor de komende gemeenteraadsverkiezingen bekend.

De nieuwjaarsreceptie kreeg ook een verrassingsbezoek van een grote delegatie van de Civiele Bescherming. Onlangs besliste de regering dat de Civiele Bescherming in Liedekerke eind dit jaar dicht moet. Het personeel wilde daarom graag nog een gesprek met de minister. Jan Jambon ging daarop in en stond hen ruim drie kwartier te woord. De verhelderende en constructieve dialoog verliep in een serene sfeer.

In zijn nieuwjaarstoespraak drong lokaal N-VA voorzitter Kasper Daem nogmaals aan op het waarborgen van de eerstelijnsdienstverlening in onze regio. “Eerder deze week werd al duidelijk dat de 112-ziekenwagendienst in Liedekerke zal blijven, wij dringen ook aan op het inschakelen van de site van de civiele in de brandweerzone Vlaams-Brabant West.” 

Berdien Van Den Abeele trekt de N-VA-lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen

Tijdens de nieuwjaarsreceptie maakte de Liedekerkse afdeling van N-VA ook bekend dat huidig gemeenteraadslid Berdien Van Den Abeele de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in Liedekerke zal trekken. Gemeenteraadslid en provincieraadslid John De Brabanter staat op de tweede plaats. Kasper Daem, gemeenteraadslid en voorzitter van de Liedekerkse afdeling van N-VA, duwt de lijst. N-VA Liedekerke kiest bewust voor vernieuwing en verjonging, met de ferme steun van de ervaring.

“De huidige coalitie bracht leuke ideeën aan de dag maar schoot schromelijk tekort qua uitvoering. Het is dat wat wij als partij anders en vooral beter willen aanpakken. Wij gaan voor een transparant beleid van gezond verstand, voor modernisering en verbetering, maar dan op maat van de Liedekerkenaar!”, aldus Berdien Van Den Abeele.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is